Breadcrumbs

Benodigdheden die de leerkracht in de klas zou kunnen gebruiken

Sommige ouders voelen zich geïrriteerd wanneer hun kind thuis komt van school met een lijst voor benodigdheden die nodig zijn in de klas, maar de waarheid is dat veel leraren gedwongen zijn om te betalen voor deze benodigdheden uit eigen zak. Een manier om de leerkracht te helpen is om mee te denken met benodigdheden voor in de klas. Zelfs als je alleen een kleine bijdrage kunt leveren, zoals was- of papieren handdoekjes, zullen alle kleine beetjes helpen om wat druk van de leraar af te nemen. Omdat de meeste scholen toestemming voor bepaalde producten vereisen, is het van belang dat u eerst informeert of deze benodigdheden mee mogen voordat u het aan uw kind meegeeft naar school. Hier zijn enkele benodigdheden die uw leerkracht mogelijk nodig heeft, maar niet om gevraagd heeft. Onthoud: Het is nooit verkeerd om te vragen wat ze nog zouden kunnen gebruiken!

  • Tissues: Het hele jaar door de moeite waard als dat kan. Beeld je in hoeveel tissues een klas van 30 snotterende kinderen gebruikt in een koude en grieperige periode.
  • Schoonmaakmiddelen: Eenvoudig te gebruiken doekjes of sprays kunnen leerkrachten helpen snel schoon te maken wanneer er onverwacht gemorst of geknoeid wordt. Dettol® Reinigingsdoekjes zijn een grote aanwinst voor snel schoonmaken.
  • Handzeep: Wanneer er een wastafel is in het klaslokaal, zal de handzeep snel op zijn. Zeker omdat we weten dat kinderen er een zooitje van kunnen maken.
  • Papierenhanddoekjes: Waar moeten de kinderen hun handen mee afdrogen als ze hun handen hebben gewassen? Sommige scholen hebben luchtdrogers maar je kan altijd aanbieden om papierenhanddoekjes mee te geven.
  • Pennen, papier, notitieboekjes en meer. Sommige leraren krijgen maar een kleine bijdrage voor basis schoolspullen, terwijl er vaak vanuit wordt gegaan dat de school hiervoor zorgt. Vraag wat voor basis benodigdheden ze zouden kunnen gebruiken en koop veel van deze in als je het je kan veroorloven.
  • Snacks: Ten eerste zou je moeten vragen of de leraar of lerares wel toestemming heeft om kleine versnaperingen te hebben… Als de school dit toelaat, zou je kunnen helpen met het aanschaffen van een paar simpele snacks zodat de leraar of lerares alle kinderen de dag door helpt zonder de hele tijd afgeleid te worden door grommende buikjes.
  • Eenvoudige beloningen: De meeste kinderen zijn gek op stickers, gekke gummen of andere speeltjes zoals grappige vingerpoppen. Je kunt de leraar dan ook helpen door leuke kleine dingetjes aan te schaffen die hij of zij kan gebruiken om goed gedrag mee te belonen. Overleg met de leraar of lerares of er nog bepaalde thema’s zijn voor stickers of andere kleine beloningen.