Breadcrumbs

De veiligheid van uw baby: schoonmaaktips

De ontluikende vriendschap tussen uw pasgeboren baby en uw huisdier is vaak even hilarisch als hartverwarmend. Daar waar het zeker is dat er veel rommel en vuiligheid zal ontstaan, is het belangrijk dat het schoon blijft waar het noodzakelijk is. De meeste rotzooi die wordt veroorzaakt hoort natuurlijk bij het proces. Er zijn echter een aantal scenario’s om rekening mee te houden, die met de hulp van deze schoonmaaktips de veiligheid van de baby zullen waarborgen.

Het eetgebied van een huisdier

Iets om u bewust van te zijn is hoe schoon het eetgebied van uw huisdier dient te zijn. Huisdieren die droog voedsel eten zijn geneigd om hun eten van hun voedselbak af te verkruimelen en dus verspreiden ze kruimels over de vloer. Aangezien de allerjongste binnenkort (of nu) over de vloer zal kruipen, zal dit probleempje een geregelde schoonmaak vergen. Op een harde ondergrond kunt u de Dettol® Allesreiniger spray Power & Fresh gebruiken.

Vieze speeltjes van de huisdieren

Een andere schoonmaaktip voor een wellicht schadelijke situatie: wanneer uw baby het vieze speelgoed van uw huisdier in zijn/haar handen krijgt. Uw huisdier steekt zijn/haar neus in veel plekken waar u dat liever niet ziet, en u wil natuurlijk niet dat uw kind speelt met smerig speelgoed dat bedolven is onder het vuil.

Voor speelgoed van hard plastic gebruikt u Dettol® Hygiënische Schoonmaak Doekjes om om schoon te maken. Veeg het vieze speelgoed af, spoel het af met water en droog deze vervolgens af voordat u uw huisdier weer laat rondrennen om er een op te halen. Speelgoed van textiel kunt u het beste met de hand wassen of in de wasmachine stoppen.

Door de omgeving schoon te houden voor uw baby en uw huisdier, creëert u een goede gezonde basis voor de relatie tussen de twee. Voer deze tips niet alleen uit voor de bescherming van uw baby, maar ook zodat uw huisdier en uw kind een levenslange vriendschap kunnen starten.