Breadcrumbs

Een Wekelijks Schoonmaakrooster voor Nieuwe Moeders

Wekelijkse Schoonmaak Roosters voor Huismoeders: Kleine Veranderingen, Grote Beloningen

Met een nieuwe baby in huis is het plannen van een wekelijks schoonmaakrooster één van de belangrijkste dingen voor een drukke moeder. Met een uitgebreid en goed doordacht rooster zal u beter slapen, u frisser voelen, en het belangrijkste, kostbare tijd besparen die u kan doorbrengen met het nieuwste lid van de familie. Hier is een lijstje met dingen om in gedachten te houden wanneer uw een nieuw schoonmaakrooster maakt.

 

  1. Handel de moeilijke klussen als eerst af. Niemand heeft op maandagen echt zin om te werken. Als u echter die moeilijke eerste dag van de week goed besteedt, kan de rest van de week alleen maar makkelijker worden- en dat betekent leuker. Doe zo veel mogelijk in het begin van de week, zodat wanneer uw uithoudingsvermogen aan het eind van de week op is, u meer tijd heeft om te ontspannen met uw baby. Krijg zo veel mogelijk gedaan met behulp van Dettol Alles reiniger voor oppervlakken . Met slechts één product worden vloeren, muren, apparaten enz. allemaal blinkend schoon. Maar u hoeft niet alles maandag te doen. Verspreid taken over de week, en bewaar de snelle, makkelijke taken, zoals de wc schoonmaken, voor later.
  2. Vraag om hulp als dat echt nodig is, ongeacht wat voor dag in de week het is. Af en toe zult u het gevoel krijgen dat u meer tijd nodig heeft om schoon te maken, zelfs al is het maar een uurtje, dus wees niet bang om dan een familielid of babysitter te vragen om voor de baby te zorgen.
  3. Streef niet naar perfectie. Een nieuwe baby krijgen maakt het bijna onmogelijk om uw huis in piekfijne conditie te houden. U kunt best een paar avonden vrijlaten om niets te doen behalve u kleintje voor uw eigen ogen zien opgroeien.

 

Onthoud, het hebben van een schoon huis is niet het enige dat bijdraagt aan een gelukkige thuisomgeving. Houd uw huis schoon genoeg om een veilige omgeving te waarborgen en doe het efficiënt met een wekelijks schoonmaakrooster, zodat u kan focussen op leukere dingen.