Breadcrumbs

Schoonmaakmiddelen ter voorbereiding op baby: dierenhaar weghalen

U kunt soms ontmoedigd raken wanneer u denkt aan alle dingen die u nog moet doen voordat de baby komt. Wanneer het gaat om het voorbereiden van uw huis op de komst van uw baby, zijn er voor huisdierbezitters een paar extra taken die toegevoegd worden aan dat lijstje.

Door de baby te moeten verzorgen kunt u misschien tijd tekort komen om het huis schoon te maken. Daarom is het extra belangrijk om een diepe reiniging uit te voeren voor de komst van het kindje, wanneer u nog voldoende energie heeft. Voor huisdierbezitters kan dierenhaar weghalen een heftig klusje zijn. Met de juiste schoonmaakmiddelen kan het echter zeer simpel zijn, waardoor u genoeg tijd overhoudt voor andere klusjes. Om u hierbij te helpen, vertellen we u meer over een paar essentiële schoonmaakmiddelen om van dierenhaar af te komen. Hierdoor zal de baby verwelkomd worden in een sprankelend huis.

Voor beginners is het handig om een stofzuiger te hebben met een HEPA filter. HEPA staat voor High Efficiency Particulate Arresting. Deze filters verwijderen een zeer hoog percentage van vuile luchtdeeltjes. Dit resulteert dan in minder huidschilfers van huisdieren binnenshuis. Terwijl er over de effecten van dierenallergenen bij jonge kinderen gediscussieerd wordt, is het beter om voor de zekerheid zo’n filter te gebruiken. Stofzuig regelmatig om dierenhaar en bijhorende allergenen te verhinderen. Het kan namelijk lastiger worden om deze te verwijderen, wanneer het zich heeft opgebouwd op stoffen bekleding, tapijten en vloering.

Voor het verwijderen van vuil op harde, niet-poreuze oppervlakten, kunt u Dettol® Reinigingsdoekjes gebruiken. Elke huisdierbezitter weet dat dierenhaar overal in het huis kan opduiken. Gebruik daarom onze reinigingsdoekjes om de omgeving schoon te vegen. Zo blijft uw huis schoon en kan uw baby zich comfortabel voelen.