Breadcrumbs

Schoonmaaktips voor werkende moeders

Schoonmaaktips voor werkende moeders

Een propere leefomgeving bewaren in uw huis, wanneer u net moeder bent geworden en eveneens gaat werken, kan aanvankelijk een ontmoedigende opdracht lijken. Bewaar deze schoonmaaktips van Dettol®, speciaal bedacht voor werkende moeders, om uw woning schoon te houden en meer tijd met uw geliefden door te brengen. Dit zijn de top drie schoonmaaktips voor werkende moeders die helpen uw huiselijke omgeving schoon te maken en ook schoon te houden.

 

  1. Maak een schoonmaakschema dat voor u werkt. Dit is in het bijzonder belangrijk voor werkende moeders. Vanaf de geboorte van uw baby is organisatie de sleutel om ervoor te zorgen dat uw woning elke dag proper wordt gehouden en u daarnaast zoveel mogelijk tijd met uw baby kunt doorbrengen. Spreid uw huiselijke taken over de hele week en besteed een beetje van uw tijd om te poetsen tijdens het weekend. Zo kunt u een maximum aan tijd na de werkuren met uw kleintje doorbrengen.
  2. Ga op zoek naar manieren om te multitasken. De kans is reëel dat, zelfs met de beste organisatie, u nog steeds met het gevoel achterblijft dat u uw huis niet volledig proper kunt houden en uw baby niet de aandacht kunt geven die hij of zij verdient. Zoek naar manieren om meerdere taken tegelijk op uw lijst te kunnen afvinken. Hier komen de Dettol® Allesreinigers goed van pas. Ons gamma allesreinigers laat u kostbare tijd besparen die u kunt doorbrengen met uw kleine lieveling. Zo kunt u onze allesreiniger op het bad (of badje) sproeien en onze reinigingsformule een tiental minuten haar magische werk laten doen. Ondertussen kunt u zich bezighouden met het aanrecht, voordat u terug gaat naar het bad dat nu alleen nog even moet worden afgeveegd om kraaknet te zijn. Dit is slechts een van de manieren waarop u voordeel haalt uit één en dezelfde oplossing waarmee u meerdere kamers en plaatsen in uw woning kunt schoonmaken.
  3. Betrek uw baby bij uw huishoudtaken. Probeer zoveel mogelijk uw baby te betrekken bij de huishoudtaken die dit toelaten. Geef bijvoorbeeld, terwijl u de was opvouwt, uw baby iets om mee te spelen. U kunt in een mum van tijd door uw huiselijk werk vliegen, terwijl uw baby bezig blijft en zich amuseert en u nog steeds een oogje op hem of haar kunt werpen.

 

Deze tips zullen u zeker een eind op weg helpen om uw leven als mama te vergemakkelijken. Toch zal het even wennen zijn om uw woning schoon te houden met een pasgeboren baby, althans volgens het schema dat u vroeger hanteerde. Maar zelfs als het een beetje moeilijk lijkt, geef niet op! Met dit advies en een tikkeltje van uw typisch doorzettingsvermogen, spaart u voor u het weet zoveel tijd uit bij het schoonmaken dat u meer tijd dan ooit overhoudt voor het allerbelangrijkste: genieten van die kleine dierbare momenten die u met uw kleintje kunt doorbrengen.