Breadcrumbs

Survival kit voor jonge moeders

Survival kit voor jonge moeders: een onontbeerlijke schoonmaak-kit!

Het vraagt heel wat inspanning om een huis schoon te houden en het kan al eens chaotisch worden als u al uw poetsgerei op verschillende plaatsen moet gaan zoeken. Een huis schoonmaken lijkt nog veeleisender als er ook een pasgeboren baby bij komt. En daarom is een survival kit voor jonge moeders onontbeerlijk in huis. Hier zijn de producten waaruit uw survival kit voor jonge moeders is samengesteld en die in elk huiselijk schoonmaakarsenaal aanwezig moeten zijn:

 

  1. Allesreiniger - Het heeft geen zin om op meerdere producten te moeten vertrouwen om de verschillende oppervlakken in uw huis te reinigen wanneer u er maar één nodig hebt. Probeer Dettol Power & Fresh Allesreinigervoor een veelzijdige manier van poetsen die geen agressieve of potentieel schadelijke chemicaliën achterlaat.
  2. HEPA-filters - Het is nog altijd niet met zekerheid geweten welk effect allergenen op uw baby hebben, dus spelen we het liever veilig door HEPA-filters te gebruiken in het verwarmingssysteem en in de stofzuiger. Deze filters houden fijn stof tegen dat allergieën veroorzaakt en houdt de lucht die in uw woning circuleert zo veilig mogelijk.
  3. Handen wassen - U wilt natuurlijk zelf ook schoon zijn. Gebruik hierbij Dettol handzeep voor schone en zachte handen.
  4. Wasbare doeken - Samen gaan we groener wanneer we tissues en keukenpapier omruilen voor wasbare doeken wanneer we iets willen opvegen. Microvezeldoekjes zijn zeer handig en kunnen gewoon bij de was om opnieuw te worden gebruikt. Moeder zijn betekent veel schoonvegen en met deze doeken ziet u uw papierverbruik duizelingwekkend afnemen.
  5. Doekjes - Onmisbaar om uw woning niet alleen netjes, maar ook hygiënisch te houden zijn de Dettol reinigingsdoekjes met krasvrije schuurvezels. Een basisonderdeel van de survival kit voor jonge moeders. De ene zijde van deze ontsmettende doekjes dient om snel even een plekje schoon te vegen en de andere zijde dient om op hardnekkige vlekken te schuren die iets meer kracht vereisen. Het allerbelangrijkste is dat de beide zijden een perfect hygiënische reiniging garanderen, waardoor ze onmisbaar zijn in alle keukens, badkamers en speelkamers!

 

Om goed gewapend het huis van uw baby schoon te houden volstaat deze survival kit voor jonge moeders. Stel uw kit vandaag samen zodat u klaar bent om elke situatie aan te pakken.