Breadcrumbs

Tips voor babyverzorging

Zodra uw baby in huis is, zal schoonmaken er nooit meer hetzelfde uitzien. U zult snel achterhalen dat niet alleen uw tijdsindeling om het huis te onderhouden zal veranderen, maar ook hoe u de schoonmaak moet aanpakken. De grote nieuwe verantwoordelijkheid die het ouderschap op uw schouders legt, betekent dat u extra voorzichtig zult zijn. En net zoals met heel wat van de aanpassingen die u ervaart, zult u zich snel overweldigd voelen. Maar met enkele nieuwe tips voor babyverzorging - en een klein beetje tijd - wordt u de beste mama ooit, en zorgt u ervoor dat uw kleintje in een zo veilig mogelijk huis leeft:

 • Plaats een mand in elke kamer.
  • Spaar plaats en maak snel schoon met een mand om uw baby zijn of haar spulletjes in te leggen. Als u alles van de vloer opruimt en op een plaats verzamelt waar u het gemakkelijk terugvindt, dan kunt u elke kamer waar uw baby met zijn speelgoed aanwezig is, in een mum van tijd schoonmaken. Het poetsen van de hele woning wordt hierdoor zoveel efficiënter.
 • Hou reinigingsproducten bij de hand
  • Zorg ervoor dat elke volwassene in huis weet waar het schoonmaakmiddel en de reinigingsspray staan om een vuile vlek weg te vegen zo gauw ze er een opmerken.
 • Plaats u op hun niveau.
  • Vanuit ons hoge gezichtspunt hebben we als volwassen al snel de indruk dat de vloer netjes en proper is. Maar als uw hommeltje meest van zijn of haar tijd op de vloer gaat doorbrengen, dan wilt u hem toch het liefst vlekkeloos om uw baby te vrijwaren van vuil dat overal met de schoenen wordt meegenomen. Schakel over op Dettol® vloeibare allesreiniger Power & Freshom uw vloeren veilig en kraaknet te houden, zonder agressieve of schadelijke residu's achter te laten.
 • Realistische doelstellingen zijn beter dan ambitieuze uitdagingen.
  • Een van de belangrijkste lessen is dat met een klein kindje in huis al het andere bijzaak is. Probeer er daarom rustig bij te blijven als het huis er niet vlekkeloos bij ligt, want de tijd die u niet aan uw woning besteedt om ze perfect te krijgen, wint u in momenten om uw leven perfect te krijgen, dankzij uw pasgeboren kindje.