Breadcrumbs

Allesreiniger: voorbereiden op de komst van uw baby

Wanneer u in verwachting bent, is er zeker minstens één moment geweest waarop u hectisch door het huis vloog. Dit terwijl uw hond u aanstaarde en zich afvroeg: ‘Wat is hier precies aan de hand?’ Het kan een onrustige tijd zijn, waarbij ook de hond doorheeft dat er iets gaande is.

Terwijl het moederinstinct zich ontwikkelt, zult u op zoek gaan naar dingen die u kan ondernemen ter voorbereiding op de baby die binnenkort op de wereld komt. Als u een huisdier heeft die u nog wat extra schoonmaakwerk geeft, is het waarschijnlijk best om uw energie te steken in het zorgen voor een veilig en schoon huis dat klaar is voor de komst van een baby. We beschouwen twee mogelijke gevaren: de “ongelukjes” van de hond en de hondenspeeltjes.

Behoeftes van de hond opruimen:
Train uw hond goed en zorg dat hij op de juiste plek zijn behoeftes doet. Als het fout gaat, kan dat zorgen voor het ontstaan van schadelijke ziektekiemen in uw huis. Als de hond een uitzonderlijk ongelukje heeft gehad en een harde ondergrond bevuilt, gebruik dan Dettol® allesreiniger om de omgeving schoon te maken. Onze allesreiniger garandeert een perfecte hygiëne, dus u mag zeker zijn dat het uw baby ook beschermt.
Hondenspeeltjes schoonmaken:

Het kan even duren voordat kinderen weten dat hondenspeeltjes niet van hen zijn. Houd de speeltjes in de tussentijd schoon met dezelfde allesreiniger om een gezondere omgeving voor uw baby te creëren. Veeg de speeltjes regelmatig schoon met de allesreiniger, spoel ze met water en droog ze af voordat u ze teruggeeft aan de hond.

Volg deze tips om ervoor te zorgen dat uw hond geen potentieel risico vormt voor het nieuwste familielid. Met de juiste coaching en een periode van aanpassing, zal uw hond snel weer een trouwe vriend zijn wanneer de baby geboren is.