Breadcrumbs

Tips voor Luiers Verschonen: Blijf Schoon Onderweg

Wanneer we onderweg zijn kan het verschonen van luiers een hele klus zijn. Het is daarom belangrijk om steeds goed voorbereid op pad te gaan. Ouders worden snel ervaren in het inpakken van hun betrouwbare luiertas, maar ze vergeten vaak een item die van belang is voor de veiligheid en gezondheid van de baby: schoonmaakmiddel. Wij hebben een paar simpele tips voor luiers verschonen die u zullen helpen ruimtes waar u luiers verschoond hygiënisch en gezond te houden voor uw baby.

Schoonmaken met Dettol®

Maak de plaats klaar voor gebruik: als u thuis luiers verschoont, weet u wellicht nog wanneer de laatste keer was dat u de commode heeft schoongemaakt (hopelijk na het laatste gebruik!). Bent u echter onderweg, kan u zich verzekeren dat de plaats waar u uw baby zal neerleggen veilig en hygiënisch is. Gebruik hiervoor de reinigingsdoekjes met krasvrije schuurvezels van Dettol®. Zorg dat u altijd doekjes bij u heeft en maak de ruimte goed schoon voordat u uw spullen erop legt.

Wanneer u gereed bent, denk dan even aan andere ouders: maak de ruimte weer schoon en gebruiksklaar voor hen, net zoals u dat thuis zou doen. We verdienen allemaal een gelukkige en gezonde baby!

Reinig ook alles wat u heeft aangeraakt: we denk hier aan de buitenkant van tubes of potjes crème.

Was uw handen na afloop! Ondanks het schoonmaken kan er nog viezigheid aan uw handen zitten, dus was u handen na het verschonen zodat u geen bacteriën overdraagt op uw kind.

Gebruik onze tips om goed door uw baby’s luierfase heen te komen, en onthoud dat het gelukkig niet eeuwig duurt!